Sommer jah

Ikke akkurat bruningsvær på gang, meeen det er jo fortsatt ferie og da skal man smile og kose seg lell! Basta. Så nå har jeg vaska gulv, herregud så utrolig gøy og skal etterhvert komme meg avgårde på danseklasse, enda gøyere enn å vaske gulv utrolig nok. Til helga er det meldt strålende vær så da tenker jeg å dra frem surfebrettet igjen, sykt lenge siden nå. Ellers blir jeg desverre nødt til å drepe de som har lagd Airfoil, jeg foretrekke nemlig at musikken IKKE hakker hvert andre minutt. Flere som har det sånn?

Men hallois som jeg skravler, du kom jo så klart for litt bilde snadder og det skal du jammen få. En god blanding av både ditt og både datt. 

Vi starter i Larvik der jeg måtte sette ned foten pga. manglende gentlemaneri hos Mr.E *grøss*;


Han prøver å SPISE opp MITT skolebrød!!Han skjønte heldigvis fort at det beste var å vifte med det hvite flagget og vise peacetegnet. Fordi jeg er sterk når det kommer til skolebrød.Så da ble vi venner og satte oss på en benk.

Vår kjære Scott har endelig joinet klubben for oss mellom 25 og 30, hurra, og dette feiret vi med stil;


Bursdagsbarnet stilte i egendesignet kjole, fresht.Vi liker henne faktisk så godt at vi må slikke henne på kinnet. Jauda.Ute på Hard Rock var Mr.E fortsatt like solbrent, men veide opp med et elegant knippe frøkner.Bobler er obligatorsik når store, små og mellomstore begivenheter feires i vårt crew.


Så stakk endelig solen sitt blide ansikt frem fra skyene og da rappelerte jeg meg ned fra vinduet og LØP til Ila parken;Bivirkninger fra NY; alt SKAL drikkes med sugerør.I tillegg feiret vi bursdagen til noen i Wig Wam sa Sjuw. Jeg sa ja, bare gi meg kake!St. Hans haugen i finværet.St. Hans haugen VougeOppå Lauåsen (?) veks d kjekkaser!Ved Bislet har de åpnet et nytt sted som heter Laundromat Café, superstilig interiør.Og mange typer øl å velge imellom. Jeg teste dette som er brygget på tranebær, spesielt, men spennende.Kom hjem og så at kofferten min hadde spydd.Så da dro jeg heller til Sjuw for å drikke vin og spise jordbær.Hun har magiske lykter som svever i løse luften, kult.Også kan hun å myse skikkelig bra.Noen gang lager jeg meg SINNSYKT god mat. 

Så var det dags for Mikkes bursdag og da var det vors i Kingos for en eksklusivt utvalgt gjeng;Sjuw fikk tidenes hårfrisyre fra multikunstneren TK. Ring for avtale.Vi kosa oss med kopphåndduk i isbøtta.Også meldte vi Scott på Årets Najseste Sommerbabe 2010 <3Mr. E lookin' good.And Sjuw lokkin' at juu.En to tre, på det fjerde skal det skje.HotShotQueen"Det iseeeeeee"Chellå, chottesete busschtåpp i Orslo. Så jada.

Puss puss (så får du en suss) TK

4 kommentarer

JO

21.jul.2010 kl.06:01

Liker liker liiiiker!!

Jeg sier det bare: det var ikke jeg som har sypdd i kofferten din! Det er det hun andre som har gjort (alltid alltid alltid)

Mr. E

21.jul.2010 kl.10:10

Det er mye bra på Lauåsen, ja.... =P

Cillis

21.jul.2010 kl.13:56

Ta et strå og tre dem pååå

TK

22.jul.2010 kl.12:59

Jo; EEEeelsker mener du vel!

Mr.E; neste gang må jeg ta med større kurg.

Cillis; LETT! (bra sangstemme forresten. Øvd mye?)

Skriv en ny kommentar

Jo&TK på vei til New York

Jo&TK på vei til New York

25, Oslo

To freshe jenter som skal,vil og MÅ dele sitt fantastiske liv med deg :) (obs obs kan innimellom være spennende!)

Kategorier

Arkiv

hits