En liten oppdatering..

..for å fortelle alle dere fans at jeg nå befinner meg hjemme i Kristiansund (og nå kan dere bare glemme å stalke meg her altså, jeg har nemlig like mange livvakter som han engelske prinsen det stod om i Se&Hør (som selvfølgelig er mamma sitt blad, HALLO liksom..pøyf) ) og er i konstant lykke(sukker)rus siden mamma elsker å lage god mat, hurra. Bilder av dagens kakebaking kommer, men for nå kan du jo nyte noen bilder fra en lat lørdagstur på Sagene;


På veien møtte vi disse to som gynget seg i lett og leken samtale.Vi drakk kaffe....under orange parasoller.Drømmehuset har blitt observert og bud er allerede lagt inn. Beholder gardinene om de følger med.Denne murveggen har aldri vært lykkeligere enn nå som alle disse Maria FlyFlyene har flyttet inn.Og dette må vel kunne kalles Busy Bees?!?! (hæ, hæ? noen som er så fosil som meg og husker at det var et flyselskap, den gang man fortsatt bodde i huler og ikke shavet leggene..)Og heisann! Jammen hadde ikke damen (mulig det er en mann som driver det, isåfall, unskyld mannen) på Tyttebærgalleriet Moi i vunduet sitt. Fresht.

Tilsutt vil jeg kommer med en liten bekymringsmelding; Hvordan i svarteste huttiheita kommer man seg hjem hit etter en laang og fuktig kveld på byen?!?! (alle veet jo hva en sambocca eller 4 kan gjøre med taletøyet..)


Blir ikke noe leilighetskjøp i Pontio eeh Pontop...DENNE HER gata på meg hvertfal.


3 kommentarer

Mr. E

02.aug.2010 kl.00:52

Jammen glad verden går videre: Ingen mer Busy Bee fly-selskap, og du shaver leggene! =P

siw

06.aug.2010 kl.18:45

hahaha, glad jeg bor der jeg bor. Kan i allefall adressa mi utenatt :P

Jonas Unstad

16.aug.2010 kl.05:53

han engelske prinsen heter william, og befinner seg oftest med sin (hørt at) forlovede kate. de har som regel rundt 8 liv-vakter rundt seg.

JEEEZ

Skriv en ny kommentar

Jo&TK på vei til New York

Jo&TK på vei til New York

25, Oslo

To freshe jenter som skal,vil og MÅ dele sitt fantastiske liv med deg :) (obs obs kan innimellom være spennende!)

Kategorier

Arkiv

hits