Kriatiansund Moments del 1

Nå sitter jeg på hurtigbåten som hurtiger meg avgårde (ALTfor tidlig på morningen) fra Kristiansund til Trondheim. Det har vært en helt fantastisk uke i heimen med Ho Mor, brødre, venner og ikke minst den nye kattepusen til Ho Mor og Leon. Den heter Bajass og sklir rett inn i familien med sin tidvise ustabile oppførsel, elsk. Nå går da turen videre til bartebyen og senere til Bodø, hvor Mr.E befinner seg, så det er bare å henge med i svingene.

Siden jeg har tatt cirka 1486 bilder siden sist, deler jeg disse i to omganger. Her er første del av uka som nettopp var;Når man har vært på tur til det store utland, må man ha med gaver hjem. Ho Mor sin var dramatisk innpakket.Alle fans; møt Bajass. Supersøt hannkatt med en urovekkende interesse for sko, hår og hårspenner...Skrapesyken satte inn og som vanlig håvet lillebror Leon inn gevinsten.Jeg har laget min første DotsKake (oreokake på norsk vis) og den ble så god at jeg gjerne deler en How To Do It med fansen, dersom noen skulle ønske det.Nydelig ring som jeg har arvet etter min vakre Mommola.Ninjakatten ser deg (og sokkene dine!).Den store dagen var kommet; Leon blir tenåring, hurra.Vi feiret med bursdagsfrokost.Og masse gaver. Her er en stk overveldet, dog lykkelig; bursdagsgutt.Tante Ruth hadde med blomster fra egen hage.Vi fikk låne Jeepen og rånet i Averøytunnellen, anbefales.Outfit; ûberlekkert arbeidsantrekk fra ISS. (en god datter hjelper så klart Ho Mor noen timer på jobb!)Jeg disket opp med milkshake på god gammeldags måte; frem med visparn.HERREGUD ledninga i isen. Igjen.Alle skal få.Når sola viste sitt blide åssyn var det klart for lunsj på verandaen i det lekre rekkehuset til Fam. Stolsmo Bøe.Eija disket opp med sunn og god kyllingsalat, med "effektivt" tilbehør for forbrenningen.Og jeg luftet de rosa solbrillene mine. Denne skjønne frøknen er i en alder av 10 mnd allerede en fare for svake (gutte)hjerter.


 
Her prøver jeg meg på litt matinnføring.Og HALLO, sjekk anlegget for den perfekte guttespagaten. Det ligger i Stolsmo genene sier nå jeg.*Smelt*I Vanndamman finner man slike kjekke karer på gjerdet.Og hos Bentis blir ett glass vin fort til flere.Ho Mor tok meg med til et nydelig, og litt hemmelig, sted på flata.Og BærtBært rydda leiligheta si. Endelig kom badetøyet til rette.Leon og Gjørdis hadde full kontroll fra Sjefsstolen.Mens bagasjerommet til Ho Mor ikke var like kontrollert.Gjørdis aka CamilleOg har jeg forresten nevnt at vi er den originale Sound of Music familien! Komplett med hund og utsikt. Jepp."The hiiiiiiiils are alive.."Vakker natur har aldri skadet noen.

Fortsettelse følger!3 kommentarer

Cille

09.aug.2010 kl.13:59

Helsikes ledning i isen!!

anee

09.aug.2010 kl.16:34

sv; takk for kommentar :-D

fine bilder !

TK

11.aug.2010 kl.14:59

Cille; er så GALE!

Anee; takk takk :)

Skriv en ny kommentar

Jo&TK på vei til New York

Jo&TK på vei til New York

25, Oslo

To freshe jenter som skal,vil og MÅ dele sitt fantastiske liv med deg :) (obs obs kan innimellom være spennende!)

Kategorier

Arkiv

hits