Kristiansund Moments del 2

De siste dagene har jeg nytt Bodø og alle de fantastiske gjestfrie menneskene som bor her! Har knipset bilder her også, men først del to av uka i Kristiansund;


Man leker ikke butikk i KR; skal man bake er det frem med riktig beskyttelse.Ozyl og jeg benyttet anledningen meg i byen til å nyte en kopp kaffe på Dødeladen.Før hun Jazzet meg avgårde til byen, hvor jeg å møte Vibbe på Brasseriet.Kristiansund By Night er i grunn ikke så værst.Og kom man hjem liit senere enn avtalt, satt denne lille tigeren klar for å spørre deg ut om nattens eventyr.Klart vi måtte ha en skikkelig jentekveld på byen. Ozyl var riktig så fornøyd med sommer på flaske.


Jeg på min side lurte alle til å tro at jeg kunne legge fin sminke, mohaha La meg presentere goooo stemning.Skal love deg det var suksess å vise undertøyet på byen.Dagen derpå var reddet da sola strålte på balkongen til mamma og alt lå til rette for å steike skrotten før en siste innsats på partyfronten.Siste partey for uka var med StolsmoKlanen, her representert av min vakre mamma og søskenbarn Bentis.Som seg hør og bør hadde jeg tatt penkjolen på.Så kom søndagen, det var dagen derpå og dagen før avreise. Hva er vel da bedre enn en tur på SPA?!Ho mor og jeg hadde noen fantastiske timer og kan skrive under på at den rensende teen virket. Monster Non Stop på pinne.Også gikk man plutselig tom for morrpølse. Godt jeg er kreativ.Ho mor har definitivt grønne fingre.Strålende solskinn......men for noen ble det litt vel varmt.Og helt til slutt noen stemningsbilder fra søndagstur i ettermiddagssol.Glæde mæ t neste gang =)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jo&TK på vei til New York

Jo&TK på vei til New York

25, Oslo

To freshe jenter som skal,vil og MÅ dele sitt fantastiske liv med deg :) (obs obs kan innimellom være spennende!)

Kategorier

Arkiv

hits