Joda så neida

Hverdagen kommer smygenede, sakte men sikkert, og det er ikke dumt det. Dagene må gjerne fylles opp med dans i svette dansestudioer. It's my life and i love it. De siste dagene har vært hektiske og det blir de neste tre også, før man tar en time out til helga, hurra. Kan dele noen øyeblikk med dere, her og nå, rett og slett;


Her ser du meg, blid og fornøyd fordi jeg har fått iskaffe, på besøk i Operaen til Mr. E. Vi så litt av kostymeprøven til Tosca og det tror jeg blir en forestilling verdt å se.Så befinner vi oss på spontanfest forrige torsdag, hjemme hos disse småtrollene; Scott og TinyT.Jo ble ønsket velkommen hjem fra det store utland med uante mengder rødvin og tyrkershots.Og vi fikk bekreftet en lenge antatt sannhet.Hey, kan du telle?! 1-2-3-4-5 Cosmos coming right up.Dagen derpå feiret mann med ElvisLeppe og RayBans.Her kan man skue det vakre kortet vi lagde i anledning B'Mac's bursdag.


Mon tro om det var før eller etter Sjuw tok en Sweeny Todd på TinyT?Og se her ja. Nå skal dere høre; den KULEN til høyre i panna, det er ett av TI myggstikk etter en liten episode i et tjern. *kløklø*Jeg har fått vært litt støttekontakt..Og helt til slutt; lagoppstillingen til Harald's Go Go Girls for fredagens to bortekamper. Wish us good luck.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jo&TK fra to kontinent

Jo&TK fra to kontinent

25, Oslo

To freshe jenter som skal,vil og MÅ dele sitt fantastiske liv med deg :) (obs obs kan innimellom være spennende!)

Kategorier

Arkiv

hits