Compassion has no limit..

..kindness has no enemy. Derfor elsker jeg lakris teen fra Yogi te, der kommer nemlig hver enkelt tepose med et sånt lite motto for dagen. Jeg vil jo så gjerne tenke positivt og da er det supert med én sånn setning som man kan ha i hodet hele dagen gjennom. Kjenner jeg at det kommer snikende negativitet så, vips, er det bare å tenke på dagens te-sitat =) Anbefales! 

Denne uka er første uka med fult fres på jobben, noe som betyr fint lite tid til annet enn jobb. Det roer seg som regel ned i løpet av de neste ukene heldigvis. Men jeg har tatt meg tid til kos med Mr.E, og i går så vi en fantastisk Film Noir som heter Double Indemnity;Den er fra 1944 og satte på mange måter standarden for denne typen filmer. Ikke minst er Barbara Stanwyck en utmerket Femme Fatale. Platekompaniet selger den nå for bare 60,- kr, løøp og kjøp!

Speilrefleksen fikk ødelagt 50mm linsa *gisp* meen Mr.E fikset, hurra. Her kommer noen øyeblikk fanget med den nye 50mm;


Her har jeg tatt på meg rutete jakke og mine fanfortastiske sko som jeg kjøpte i Brooklyn. Anledningen var......Oslo's beste iskaffe!! Laget av Sjuw på Påfyll,  blir ikke bedre enn det, da drikker til og med Mr.E iskaffe, så det så.Så var det dags for nye eventyr med Harald's Go Go Girls. Og denne gangen måtte jeg sy ny "strutt" til TinyT. Her kan du se jentene i dyp konsentrasjon mens krigsmaling og krigskrøller (?) blir perfeksjonert.Jo ser ut til å være storfornøyd med resultatet, og feirer så klart i Steps on Broadway jakke.Dollface klar for spagater på regnvått gress.Røde lepper og strutsefjær i håret, helt passende.Og se der, da var man jammen ferdig og klar for å feire litt selv også.
Én kommentar

Mr. E

02.sep.2010 kl.15:36

Bra film ja, men ikke få noen idéer! :-)

Skriv en ny kommentar

Jo&TK fra to kontinent

Jo&TK fra to kontinent

25, Oslo

To freshe jenter som skal,vil og MÅ dele sitt fantastiske liv med deg :) (obs obs kan innimellom være spennende!)

Kategorier

Arkiv

hits