På en onsdags formiddag..

..blir det nok en dag med hjemmekontor før jobben. Men etter sosialt samvær med vakre mennesker både mandag og tirsdags formiddag, kan jeg i grunn ikke klage. Når man jobber som danselærer blir det mange timer med jobbing utenom klassene med dans, særlig i starten av semesteret. Jeg har en lei tendens til å glemme meg bort og la alt dette sluke dagene mine, men i høst har jeg for første gang funnet en måte å unngå dette på. Det jeg gjør er å sette av faste tider til jobb, også når jeg er hjemme, og det er i grunn ganske deilig. Og da får jeg tid til å gjøre ting som dette;


Beundre Chanel satt sammen med denne helt ekte diamantringen fra Forever 21.Ta antrekksbilder ved Bislet Stadion. Takk til Mr.E.Møte kjekke menn som fremsier poesi og gir meg blomster.Lese om vakre.....og utspekulerte spioner.Mens iskaffe og milkshake inntas på Laundromat.Drikke kaffe med brillefine jenter en mandags formiddag.Dra på jungelsafari på Kiellandsplass....og håpe Sjuw kommer og redder meg. Med grønne briller og sølv sløyfe.Og ikke minst nyte slike smil....mens Jo lusker bak søylene og venter på blogginspirasjon ;)I morgen blir det Jo&TK på hemmelig location for å diskutere bloggens spennende fremtid. Følg med! 


2 kommentarer

siw

08.sep.2010 kl.14:43

koseliiii med cafetur :D

Tonje

10.sep.2010 kl.09:53

du...den siden du skulle sende meg link til...blogg liste eller noe??? nå sitter jeg jo her med tåa, så trenger lesestoff!!

Skriv en ny kommentar

Jo&TK fra to sider av saken

Jo&TK fra to sider av saken

25, Oslo

To freshe jenter som skal,vil og MÅ dele sitt fantastiske liv med deg :) (obs obs kan innimellom være spennende!)

Kategorier

Arkiv

hits