Høstregn

Jeg har tidligere ymtet frempå om høstens frembrudd, men da jeg kom ut fra daneklassene mine i dag og det var mørkt OG det regnet, da kjente jeg virkelig høsten krype inn under huden. Så nå har jeg tømt varmtvannstanken, varmet opp nytt vann til en kopp te og slengt meg oppi en varm og myk seng. Her har jeg tenkt å befinne meg helt til jeg våkner super uthvilt og fresh til en ny høstdag i morra.

På lørdag befant Mr.E og jeg oss på Aperitivo hos selveste Herr Momus, og her kommer hans egen forklaring på koseptet;

 

Noen timer før italienernes cena ? altså middag ? settes de lekreste ting frem på bardisken til gratis nytelse for fornøyde kunder. Eller venner, som de fort blir. Man kjøper noe å drikke og gasser i seg alt fra canapéer, chips med chili, oliven og posteier ? til små risretter, crostini eller kanskje grissini rullet inn i skinke med litt mozzarella til.

Perfekt, tidlig lørdagsmoro før man tar turen ut på restaurant eller bare rett på byen for å danse! En runde med aperitivo starter nemlig sånn i syvtiden og man drar videre allerede etter bare et par timer! Med andre ord det perfekte vorspiel!

Og som selskap inn i en regnfylt høstnatt i september får du her noen øyeblikk fra en særdeles vellykket aften;


Grunnet et tilfelle av FashionablyLate og dørklokker uten tydelig merking, fikk jeg ikke tatt før-bilde av matbordet. Men det kan av dette etter-bildet virke som det meste falt i smak.

 Og med raporterte 22 stk flasker tomme ved kveldens slutt, gikk vel heller ingen tørste derifra.

 


Mr.E hadde sunget Champangekonsert og var gentleman nok til å donere blomstene til kveldens vert. (Også de som var så fiine da..)Skjønne Frk. påmedklærne, Herr Momus og Mr.E i lett samtale.

Og jammen hadde ikke Mr.E fått en ny og fancy app til Iphonen sin. Den produserte de neste bildene i serien;Moi og speilrefleksbabyen.

 


Etter vel overstått Aperitivo havnet mann på Memphis på løkka.Med godt selskap i sofaen og kaldt i glasset.Jeg virker iallefall strålende fornøyd med sidemannen.

 
3 kommentarer

Mr. E

21.sep.2010 kl.22:24

Morsom fest og masse boblevann! =) Også så artig fotoeffekt på de siste bildene! =)

22.sep.2010 kl.08:47

Sv: Heii. Ja, jeg har kjøpt de hos asos.com, de har de i sort også. råsøte:)

somethingfrench

22.sep.2010 kl.09:36

de siste bildenen var skikkelig kule. Må få meg i phone, hehe

Skriv en ny kommentar

Jo&TK fra to sider av saken

Jo&TK fra to sider av saken

25, Oslo

To freshe jenter som skal,vil og MÅ dele sitt fantastiske liv med deg :) (obs obs kan innimellom være spennende!)

Kategorier

Arkiv

hits