HjemmeSPA (eller; How to get back in business)

I de siste to ukene har jeg da altså vært den stolte innehaver av diverse influensa symptomer.Da er det super deilig og blogge i samarbeid med Jo, som har gjort en fantstisk innsats med å bringe vakre høstfarger inn på Jo&TK. Nå som jeg da endelig er på bedringens vei, vil jeg gjerne dele et lite tips med dere eksklusive lesere av bloggen. Dette tipset kan hjelpe enhver stakkar som føler et vist etterslep av basiller og dårlig stemning, etter en lengre periode av høstpjusk. Og her kommer det;

Når du kjenner det minste tegn til bedring; grip sjansen og kickstart god formen med et aldri så lite hjemmeSPA!

Kanskje ikke noe revelusjonerende forslag, men uansett, her er hvordan du gjør det TK style;


Punkt 1; Nå skjønner jeg at ikke alle har et like lekkert bad som det Mr.E og jeg har, men gjør det beste ut av ditt eget med lys, deilig musikk og ikke minst pass på at du har en behagelig temperatur og freshe håndklær. (Helt seriøst så er badet vårt lite, grønt og gjør seg best i dempet belysning.)Punkt 2; pakk deg inn i en deilig morgenkåpe og start på toppen. Jeg valgte denne gangen en fantastisk ansiktsmaske fra Lush som er super på min høsttørre hud. Du kan lese mer om den her. Dette er en fersk ansiktsmaske som må oppbevares i kjøleskap, dyrere enn H&M maske, men SÅ mye bedre. Påføres i rent og renset ansikt. Mens denne virker anbefaler jeg en kopp med te f.eks en frisk peppermynte variant. Kan også kombineres med kjølende ansiktspads/agurk.Punkt 3; så er det på tide å hoppe i dusjen eller badet. Her skyller du av ansiktsmasken og setter en god hårkur i håret, slik at den får virke så lenge som mulig. Har du ikke kur kan du med fordel bare bruke godt med balsam som du lar sitte i. Nesten samme nytten. I mellomtiden er det klart for polering av sliten hud. Jeg var innom Bodyshop på Byporten og fikk hjelp av en superskjønn jente der som anbefalte Total Energy bodywash. Den er tilsatt aromatiske oljer som bevist kvikker opp sansene, og lukter nydelig. Tidligere har jeg alltid sverget til skrubbehanske, men denne gangen gikk jeg for en skrubbeduk. Helt genialt for å komme til på ryggen og en ny favoritt på mitt bad. Skyll og tørk.Punkt 4; Siste steg på denne forfriskende reisen er å tilføre fuktighet. På kroppen bruker jeg en Body Oil som jeg kjøpte i NY, samt bodylotion av varierende typer, alt etter hva huden trenger. I ansiktet får jeg om høsten og vinteren partier hvor huden er veldig tørr, men dette fikser Matis sin Climate på et blunk. Jeg kombinerer denne med tilhørende ansiktsvask morgen og kveld og huden min er blid og fuktet. Noen kvelder bruker jeg også et ansiktsserum fra Lush som ser ut som et lite såpestykke du gnir på huden. Dette lar jeg sitte på over natten og skyller av neste morgen. Deilig.

Nå burde du kjenne deg klar for å møte den sosiale tilværelsen igjen, alle rester av ulltepper og kleenex er skrubbet bort. Og hvorfor vente helt til neste gang du har vært pjusk med hjemmeSPA?! Det er den perfekte måten å skjemme deg selv bort på uten å bruke en liten formue.

 

2 kommentarer

Mr. E

19.okt.2010 kl.23:20

Da tar jeg badet et par timer! =)

JO

20.okt.2010 kl.01:29

still deg i kø for hæfhgwejfhe!!

Skriv en ny kommentar

Jo&TK fra to sider av saken

Jo&TK fra to sider av saken

25, Oslo

To freshe jenter som skal,vil og MÅ dele sitt fantastiske liv med deg :) (obs obs kan innimellom være spennende!)

Kategorier

Arkiv

hits