Vi tar det fra toppen (Eller; Siden sist #1)

Som nevnt har jeg altså en liten oppsamling av øyeblikk fra speilrefleksbabyen som jeg gjerne vil dele med dere vakre lesere. Og siden jeg innser at det ikke er like gøy med 127 bilder på én gang nå som jeg ikke er i NY lenger, så deler jeg det hele inn i tre deler. Dette betyr også at det blir ganske hyppig oppdatering fremover, noe som vil glede spesielt interesserte *kreScottmt*.

Så fyll opp kaffe/te/kakao koppen din og bli med på en liten reise gjennom de siste tre ukene med meg;

Vi starter med et par gullkorn som jeg kom over på min vei, helt i starten av høstferien;


Først dette som dukket opp i Cubaparken mens jeg ventet på mine to kafédater for dagen.Og etter å ha spist opp maten min kom denne beskjeden til syne. Følte jeg ble litt smartere den dagen.Og med siste melding friskt i minne, tok jeg disse vakre skapningene, Sjuw & TinyT, med meg på jentevors.Hvor Ida den fagre var som alltid en ypperlig vertinne.

Med noen fridager for hånden bestemte jeg meg for å bruke én av disse til å besøke Mr.E i Operaen. De hadde siste oppkjøring til Figaros Bryllup og jeg fikk følge med litt bak kulissene;Mens Mr.E var på ett møte, satte jeg meg til rette i garderoben for å spionere på Nasjonalballetten.Men da ingen dukket opp for å glede meg med fantastiske grand jetéer, tok jeg heller et bilde av den lekre nye kjolen min.Og bilde av meg selv. Tekoppen var tom og Mr.E måtte da vel snart være ferdig på møte?!Endelig action!! Her kan du se hvordan operasangere jukser seg til imponerende hårmanker, bare fake.Og så var det klart for prøver på scenen. Bare dumt at jeg ikke fikk sett Mr.E for alle palmebladene...Etter vel overstått dag i Operaen inntok vi en deilig brunsj på Posthallen. Et sted jeg virkelig kan anbefale; herlig atmosfære og god mat.

Fortsettelse følger!

3 kommentarer

siw rita

27.okt.2010 kl.12:32

hurra for oppdateringer,hehe!:):)

TK

27.okt.2010 kl.21:36

Siw Rita; enig!! =)

siw rita

27.okt.2010 kl.21:58

helt avhengig av å lese andre sine innlegg,hehe:P kan jo være noe meget spennende som har skjedd vettu;)

Skriv en ny kommentar

Jo&TK fra to sider av saken

Jo&TK fra to sider av saken

25, Oslo

To freshe jenter som skal,vil og MÅ dele sitt fantastiske liv med deg :) (obs obs kan innimellom være spennende!)

Kategorier

Arkiv

hits