Siden sist #2

Håper du likte forrige runde med øyeblikk, her kommer neste. Nå får du følge med hjem til Kristiansund hvor min vakre mor feiret 2x25 års dag;


På vei ut til Gardermoen var det vakre høstfarger å skue fra flytoget.Og vel fremme på Kvernberget kunne jeg bare angre på at jeg ikke hadde tatt med solbrillene mine.Første punkt på planen var å feire denne nydelige tulla sin ett års dag. Hun hadde like godt satt seg oppå bensinstajonen til storebroren.Med på festen var også denne meget kosbare saken. Og da mener jeg den med pels i forgrunnen.. haha.Så var det klart for den store dagen; mamma skulle feires med brask og bram (og Kvæfjordkake og champingonger..).En selvfølge med bobler i glassene på slik en dag.Her er jeg med min skjønne mamma. Verdens beste!Og selv om regnværet tok en tur innom, var det ingenting å si på stemningen.Jeg var i det generøse hjørnet og lot Adry låne hodet mitt..Herregud han er så høy!


Barnebordet tar av!!Del 2 avsluttes med den fine dverghamsteren til lillebroren min. Hun heter Tinkerline og har en personlighet som er mye større enn den lille kroppen skulle tilsi.

Fortsettelse følger!

3 kommentarer

Mr. E

28.okt.2010 kl.11:21

Årets dyre-innlegg! =) Du slår et slag for mini-pets, TK! :-D Fin du er! =)

siw rita

28.okt.2010 kl.17:30

søt hamster:)

TK

28.okt.2010 kl.19:37

Mr.E; godt observert! Kan jeg få?! pliis

Siw Rita; sant vel?! =)

Skriv en ny kommentar

Jo&TK fra to sider av saken

Jo&TK fra to sider av saken

25, Oslo

To freshe jenter som skal,vil og MÅ dele sitt fantastiske liv med deg :) (obs obs kan innimellom være spennende!)

Kategorier

Arkiv

hits