Home Office

Oh jeh, blurry webcam bilde på gang. Men sååå herlig kan det altså være med hjemmekontor; kledd i ny strikkejakke fra BikBok, med juletre og Tour de Ski i bakgrunnen, og Nescafé i koppen (sorry Sjuw!). Da kan man ikke klage så veldig fordi man må jobbe litt vel?

Som danselærer begynner nemlig ikke den ordentlige jobbinga før litt uti januar, men dette betyr ikke at man kan drive fullstendig slaraffenliv av denne grunn. Før man kan troppe opp i studio med nytt pågangsmot og masse inspirasjon er det en god del planlegging som må gjøres. Musikk, koreografi og kostymer. Men hei, dette er jo drømmejobben i grunn og bunn.

Når dette er sagt så må man jo også nyte å ha litt ekstra fri og hva er vel bedre enn å ta en liten roadtrip?! Så på tirsdag var vi fire jenter som stod opp tiiiidlig og satte leiebilsnuten mot en dag med shopping og kos i Gøteborg. Det ble kanskje ikke så mye shopping som vi fryktet, men desto mer kos =) her er noen blider fra dagen;


Vi leide bil fra Hertz og med fire stykker i bilden ble dette billigere enn både tog og buss og ikke minst myyye mer behagelig!  Scott var stabil sjåfør og selv om det var spådd snøkaos kom vi oss trygt både frem og tilbake.Jo stilte i superkul cape og med termometer og kleenex i forkjølelses boksen. Litt snørr har aldri stoppet en bra roadtrip!På veien ble det både ett og to stopp på bensinstasjoner for å fylle på med proviant og KAFFE! Her kan dere se selv hvor glade man ved tanken på oppkvikkende kaffedrikker.Scott og jeg ser usedvanlig pene og pyntelig ut her, og etter blikket å dømme har Scott fått øye på kaffemaskinen.Fellesbilde på overvåkningsskjermen, klassisk.Så var vi fremme i Gøteborg, bilen var parkert og vi var klare for tuslings, shopping og kafébesøk.Detter kule bildet kommer fra Scott sin HTC telefon som hun egentlig ikke skjønner opp ned på. ("Koffer vartn svart no?! HALLOOoo..")


Gatene var fortsatt julepyntet og det var tydeligvis ikke bare vi som var ute på shopping denne dagen.På Sweet Coffebar tok vi en fortjent rast i koselige omgivelser.Åh jeg vil også ha en trapp hvor jeg kan ha lyslykter, kjempefint.Selvfølgelig var tidenes julegave med på tur (mer om den senere).Og på Topshop hadde de lekre tyllskjørt med dertilhørende ben i taket.

Etter en lang dag avsluttet vi med nydelig middag, men under måltidet ble vi tatt av en uforklarelig latterkrampe, helt på grensen til at vi nesten skjemtes litt, og bilder fra middagen er derfor noe uklare. Vi var alle uansett enige om at det hadde vært en flott tur og at dette er noe vi gjerne gjør igjen!

Én kommentar

Mr. E

09.jan.2011 kl.11:26

Det er så mange festlige bilder alltid! Det ser ut som dere koste dere masse! Neste gang vil jeg også være med... (Noen må jo bære posene! Tar det som en økt! =D)

Skriv en ny kommentar

hits