Kveldens outfit

Jeg er i ekstase siden det nå i kveld dukket opp en stjerne på pulsklokka mi, en stjerne med Nice! Hurra,nå er det ikke bare Mr.E som får pokaler og greier på klokka. Dagen i dag har gått med til hjemmekontor, jobbmøte, en liten runde i byen og ble avsluttet med en runde på SATS. Jeg har frem til nå vært medlem hos Oxigeno som nå har blitt SATS Oxigeno og derfor grudde jeg meg veldig til å oppgradere medlemsskapet mitt og mnd. prisen. Men jeg fikk meg en gledelig overraskelse og må bare betale 31 kroner mer hver mnd, og da kan jeg trene på alle SATS sentrene i Norge i tillegg. Det virker som at de har beholdt den herlige eksklusive følelsen som de hadde før på Oxigeno samt at du nok finner Oslos beste tredemølle utsikt her.

Mr.E og jeg har nettopp spist kyllingfajitas med guacamole og skal nok snart finne puta. Kjenner at jeg savner en serie som jeg kan sette på om kvelden nå som vi er ferdige med Heroes. Noen gode forslag til en bra serie vi kan starte på?

Og så til kveldens outfit, perfekt etter en treningsøkt og dusjen;

Kanskje ikke High Fashion akkurat, men utrolig behagelig.


3 kommentarer

Mr. E

11.jan.2011 kl.23:52

Fashion smashion! Avogtil må man tenke funksjonalitet! Serier, ja... Pacific? Men det er jo krig, da...

Cille

12.jan.2011 kl.07:42

Mange gode å seee! Hmm.. En rask og enkel måte å sjekke ut serier på kan jo være f.eks å gå inn her og titte: http://www.fastpasstv.com/tv eller http://www.tvduck.com/. Fungerer utmerket ;) Der finner du alt fra det nyeste til gamle episoder med eerie, indiana haha! Anbefaler V hvis du ikke har sett allerede, sesong 2 starta nettopp også.

Hilsen serienerden Cillus ;P

Jo&TK fra to sider av saken

12.jan.2011 kl.10:19

Oh lord, Cille!! du er jo seriegeniet =) herrrlig, skal absolutt sjekke ut =) wiii

Skriv en ny kommentar

hits