Restitusjon og hjemmekontor

I dag er egentlig planen å ta en fridag fra trening, men jeg lastet akkurat inn gårsdagens resultater fra pulsklokka og kjenner jeg har veldig lyst på flere stjerner! Hør på meg da, SATS er min nye bestevenn, oi. Men det finnes vel værre ting å være hekta på.

Nå sitter jeg midt i haugevis med notater og forslag til vårens undervisning og koreografier, heldigvis og bank i bordet er det en del inspirasjon på plass, og det gjør jobben mye enklere. Det blir en travel vår med 20 timer i uka og kompani og annen koreografi i tillegg, men det betyr at man har råd til å reise litt til sommeren og høsten. Og hva er det? Jo det er bra! Bl.a skal jeg og Maria FlyFly være en uke i Manchester på klassisk kurs, det tror jeg blir veldig gøy og ikke misnt utfordrende med klasser fra morning til kveld. Når den uka er over er det en liten uke til Mr.E og jeg skal til Cambridge i bryllup, og de dagene vurderer jeg å bruke på mer dans i London. God plan?

I går havnet jeg utpå, dvs jeg skulla bare innom H&M for å plukke med meg ett par treningstights, men det funka jo dårlig. Det endte opp med et par-tre timers innsats i prøverom og litt mer i posen på vei hjem. Bl.a fant jeg meg ett skjørt på salg på Cubus og det som må være de aller første ballerinaskoene som faktisk passer mine føtter perfekt (og her kan du spørre Mr.E som var med på alle TRE bytterundene jeg hadde med et par jeg kjøpte i London..Disse er nå donert til bedre brukere).

2 kommentarer

Mr. E

13.jan.2011 kl.15:03

Fine sko. Glad jeg slapp å vøre med på enda en bytterunde! =) Men du er verdt det! Hver gang! =D

Erika

14.jan.2011 kl.19:08

Hei tante!

Tusen Takk for julegaven og jeg samler på sånne lypsyler :D

Hils til Espen også :)

Hilsen Erika

Skriv en ny kommentar

hits