God søndag!

Nå skal Mr.E og jeg straks i gang med å rydde ut jula her i Kingos. Vi er nok litt i seineste laget, men den siste uka har vært hektisk og det er jo bedre sent enn aldri, ikke bra med jul helt til påske. I går var vi ute på MS Trollfjord som har ligget til kai i Oslo i snart ei uke. Her ble vi servert masse deilig mat og drikke, samt festlig underholdning. Kan bl.a nevne full allsang på en gammel MGP klassiker "Romeo", joho. Jeg benyttet anledningen til å lufte min nye kimonoaktige sak fra BikBok og hadde superflaks med fiksing av hår, alt klaffa på første forsøk. Her er noen bilder derifra, desverre gikk batteriet tomt før vi kom oss på The Usual Place (aka Bjørungs) og tok en øl med gjengen! Kommer tilbake til Kingos uten julepynt senere;


Mmm nydelig mat og dessert! Det er alltid så kjipt å bli mett, nå kunne jeg lett ha tatt en runde til.Mr.E in action rundt buféen.Cocktails i baren var jo en selvfølge.
Og posering i trappa så klart.

(Speilrefleksen fikk ikke plass i den lille veska så derfor var det lille kameraet som ble med og da blir ikke bildene liker klare.)

Én kommentar

Mr. E

16.jan.2011 kl.17:05

Vi koste oss! =) Som alltid! <3

Skriv en ny kommentar

hits