Fashiolista.com

Nå er jeg og Mr.E hjemme fra SATS hvor søndagsøkten gikk strålende selv etter litt party party i går. Nå kjennes formen utrolig fresh ut, jeg må bare få dusjet først.. Tenkte jeg skulle fortelle dere om en side som jeg er litt hekta på, nemlig Fashiolista.com. Dette er en side hvor man kan legge inn alle de lekre godbitene man kommer over mens man surfer rundt på nettet og sikler på altfor dyre vekser, sko og kjoler. Du lager deg en profil, kan også velge å logge på via Facebook og da går det superfort, også kan du følge andre Fashiolistaer og deres funn. Det som er litt spennende er å se om du klarer å finne noe før alle andre har opdaget det, og så følge med hvor mange andre som er enige med deg om at dette er et funn =) høres kanskje ikke super spennende ut når jeg forklarer det sånn, men jeg har allerede klart å rote bort ganske bra med tid inne på siden.. Her er noe av det jeg fant i dag;

Veske fra Marc Jacobs på mytheresa.com
Pigalle pumps fra Christian Louboutin på mytheresa.comBikini fra Lanvin på mytheresa.com (ååh som jeg gleder meg til sommeren!)

Hva tror du? Sees vi på Fashiolista.com? Legg meg til vel; accordingtotk =)

6 kommentarer

Mr. E

23.jan.2011 kl.15:03

Fullt antrekk, jo! =)

TK

23.jan.2011 kl.17:47

Mr.E; ja det skulle tatt seg ut!

missM

23.jan.2011 kl.22:01

Flinke dere har vært, det ble litt for festlig for meg i går, så det ble ikke noe trening ;)

// Har lagt ut noen bilder fra i går, men jeg fikk ikke helt til 70-talls looken så mye som jeg hadde håpet, jeg må få klippet håret litt mer riktig før det skal gå. Men det var ikke så værst på nærtmere hold, det fikk jeg så klart ikke så mye bilder av.... ;)

TK

23.jan.2011 kl.22:47

missM; Aah noen ganger blir det bare FOR moro ;-)

Aline

24.jan.2011 kl.01:57

looove the shoes

Jo&TK fra to sider av saken

24.jan.2011 kl.09:57

Aline; jaaa, det er plass på skohylla til disse for å si det sånn ;-)

Skriv en ny kommentar

hits