Mandags smiil

God mandag til dere! Jeg sitter på hjemmekontoret og forbereder arbeidsdagen, er jeg effektiv rekker kankje Mr.E og jeg en kafétur før jeg tar bussen til Asker. Gleder meg til en ny uke med mange morsomme danseklasser og koreografier, og apropos koreografi var TinyT og jeg ute på Gardermoen Kongressenter og danset på Oriflames kick off i helgen. Det gikk i grunn veldig bra, publikum var herlige og nå gleder jeg meg til det kommer pakke i posten, vi fikk nemlig velge litt fra deres nye katalog, hurra. Her er kostymene, for anledningen tilpasset dagtid;


Paljettshortser er alltid en slager. Nummeret vi gjorde er en del av et minishow som Glanspikene (aka Haralds Go Go Girls) har, og er til musikk fra filmen Burlesque som har premiere i disse dager.Her er TinyT i full gang med å plukke ut produkter fra katalogen og det var ingen enkel jobb da det var mye fint å velge i. Besøk Oriflame sine nettsider her og sjekk ut deres nye katalog, de har bl.a kommet med et nytt konsept som er spesielt rettet mot ungdom, Dare To Be, med masse spreke farger.TinyT er som vanlig stilig antrukket, legg merke til den utrolig fine veska som hun har arvet fra sin oldemor.
Ute på Gardermoen var det virkelig Winterwonderland og når blåtimen kom ble det en nesten trolsk stemning.

Håper du får en flott mandag og blir det kjipt kan du alltids stikke innom Fashiolista.com og se om du finner noe du liker.


4 kommentarer

wachiwi

25.jan.2011 kl.09:33

Fine bilder! Men det så sykt kaldt ut:D Håper du får en herlig danse-tirsdag!

missM

25.jan.2011 kl.10:53

Så flotte dere var :) Kjempefine vinterbilder også!

TK

25.jan.2011 kl.11:24

wachiwi; det var litt kjølig ja ;-) kos deg med klasser du også!

missM: tusen takk skal du ha =)

Mr. E

25.jan.2011 kl.23:07

Dere smelter all snøen, dere er so HOOOOT! =) Men seriøst, fine! =)

Skriv en ny kommentar

hits