Ut på tur.

Jeg har nå forflyttet meg fra Tigerstaden som jeg er så glad i, for å være i Stavanger noen uker. Jeg er jo her for å jobbe, så det er ikke ferie akkurat, men det som er så fantastisk er at når jeg har fri her så har jeg liksom helt fri. Hvis jeg har en fridag hjemme så er det alltid en del ting jeg skulle ha gjort, her er det ingenting jeg kan gjøre, love it. Utrolig avslappende.


Det første jeg gjorde var å sjekke inn i slottet til Tøffa. Hun ser jeg jo altfor lite til vandlig, så det å bo sammen en stund er jo himmelen. Overflod av snop, vin og god mat er vi sykt flinke på. Men hun jobber jo hun også, så en av de første dagene fant jeg ut at jeg skulle ta en utflukt i byen alene. På med passende spassertur antrekk og med kameraet (min nye baby) under armen var jeg klar. Men så, da jeg så meg i speilet rett før jeg skulle gå ut ,så jeg bare at nå er det sannelig på tide med en time til frisøren (er jo helt ærlig veldig lenge siden sist hvis vi ser bort fra da Tiny T lekte frisør, skummelt). Håret var bare ikke med. Så jeg hoppet inn i skapet til Tøffa (enda en fordel med å flytte hit: fri tilgang til mange nye klær), der fant jeg en kamuflarse:

Den gjorde jobben sin den, men tilslutt konkluderte jeg med at jeg kan ikke gå ut døra kledd for nordpolen. Er jo varmegrader ute. Så jeg la den igjen hjemme.

Stavanger er nydlig! Gikk nedover gata i fred og harmoni (eh ja.. vi kan iallefall si det), så plutselig. Rett foran meg:

In my face liksom!

Så jeg gikk hjem igjen...  og hoppa i:

Spiste:Før jeg, etter litt om organisering, fikk plass i sengen

Så da får vi se om det i løpet av de kommende dagene blir en tur til frisøren. Får se om jeg får tid i all alslappinga;)

Jo

2 kommentarer

Sabita

28.jan.2011 kl.12:38

Fine bildeR :D

Mr. E

28.jan.2011 kl.14:15

Stavanger er fint! Kos deg masse! Er det artig med Operaen? =)

Skriv en ny kommentar

hits