Fredagskos i Kingos

I dag har vi hatt en skikkelig kosekveld i Kingos, i grunn ganske velfortjent etter en lang uke med jobb og full fart. Jeg liker å tenne levende lys og friske opp med blomster hver dag egentlig, men det er noe spesielt med fredagen, det å sette rumpa på sofaen og tenke på at det er noen dager fri før neste innsats, herlig.


Mmm hjemmelaget pizza med tre typer ost og seranoskinke på.Elsker friske blomster, elegant. Disse er fairtrade roser kjøpt på ICA og når jeg setter de kjølig på kjøkkenet over natta kan de holde opptil en uke av gangen.Det utrolig lekre Gustav Klimt lyset vi fikk til jul lyser opp i vinduskarmen.Og hallo, se hva jeg fant på butikken i dag; Rocke Seigmenn! Kjempe kule og kjempe gode.

Når det er sagt skal jeg jobbe med kompanijentene mine i morgen, men det er bare moro, og dessuten skal jeg jo avgårde på fantastiske hendelser etterpå; Mr.E tar meg nemlig med på Ordensball i Logen! Som den ekte prinsessejenta jeg er gleder jeg meg sykt til å svinse rundt i kjole og lekre sko, kjolen jeg skal ha på fikk pappa laget til meg i Thailand og er en kopi av denne;


Originalen er fra Zac Posen og minus den sorte kanten nederst gjorde skredderne en fantastisk jobb med min utgave. Poster min versjon i morgen =)

På torsdag var jeg jo så utrolig på vei ut døra til SATS, men hjemmekontoret kalte og derfor blir det å ta en økt før jobben i morgen. Liker i grunn å starte dagen med trening, da er det unnagjort og jeg kan nyte resten av dagen med god samvittighet. Håper du også har en fin fin fredags kveld, nå er det straks natta på meg, skal drømme om ball, kjoler og vakre prinser. Har du vært på ball i det siste eller er det bare fjortiser som gjør det? (pluss meg..hurra)

3 kommentarer

twoo

29.jan.2011 kl.18:51

Kjempefin blogg! Ha en fin Lørdags kveld :)

Charice and Cherry

31.jan.2011 kl.12:10

We want it to! where did you buy it? ::DD

Jo&TK fra to sider av saken

05.feb.2011 kl.19:16

twoo; dere også søte =)

Charice and Cherry; kjolen ble bestilt hos en skredder i Thailand og sydd etter mine mål =)

Skriv en ny kommentar

hits