Ordensball i Frimurerlogen

I går fikk jeg virkelig følelsen av å være prinsesse på ball, heldigvis ble det ingen større dramatikk da klokka slo tolv og jeg fikk med meg prinsen hjem uten hele "miste sko i trappa" opplegget. Frimurerlogens lokaler, aka Stamhuset, er unike i norsk sammenheng, det sies at ikke engang slottets ballsaler kan overskygge Den Store Festssalen i logen. Nå har ikke jeg vært på slottet og sjekket dette selv, men jeg kan skrive under på at kvelden i går var magisk. Jeg kan i grunn skrive masse om maten, selskapet og programmet, men velger heller å la noen bilder vise litt av det vi var en del av, også krysser jeg fingrene for at vi får komme igjen =)


Ved ankomsten var det levende lys som viste vei til innskriving og opprop, med akkompagnement av Frimurernes salongorkester.Jeg fikk drømmeprinsen som min bordkavaler og kunne ikke vært mer fornøyd.Utsmykkingen i Festsalen tar pusten fra deg med gull og ornamenter og en lysekrone som tilsier god takhøyde.Maten var fortreffelig og forsvant før jeg fikk knipset bilder, det var en skikkelig prøvelse å få tatt bilde av desserten før også den ble konsumert!Og på alle bordene var det lekre blomsterdekorasjoner.Kaffe avec ble servert i Armigersalen som virkelig er en fryd for øyet med enorme lysestaker og flotte malerier av alle Frimurerordenens Stormestre.Vi hadde inntatt sofaen med kaffe og tilbehør idet trompetene lød gjennom rommet; festsalen var ryddet og klar for dans, det var på tide med kveldens Fetspolonaise. Dette skulle jeg gjerne hatt bilde av for det var ett fantastisk syn der 240 festkledde mennesker staselig marsjerte i takt under lysekronene.Etter å ha svinget oss over lekkert parkettgulv måtte det forfriskninger til og anledningen til å foreviges lot vi ikke gå fra oss.

Som du kanskje skjønner var dette en fantastisk kveld og vi gikk derifra med en ganske høytidelig steming. Men det er klart jeg måtte overtale Mr.E til en liten fotoshoot når jeg først var i slike omgivelser;

Her er det posering i den lekre trappen hvor vi ankom festsalen. Hva synes dere forresten om kjolen? Den er ganske flott utført ikke sant? (En kopi av denne Zac Posen kjolen, bla deg nedover i innlegget.)


Og jeg bare elsker disse skoene fra Bianco! Etter å ha trålet Oslos Bianco butikker uten hell, kom jeg hjem til Kr.Sund og fant de på halv pris, hurra. Skulle tro kjolen og skoene var laget til hverandre.På hjemturen var det godt å ha den falske pelsjakka fra H&M over skuldrene, men ingen ekstra sko i veska, vi tok taxi =)


5 kommentarer

Mr. E

30.jan.2011 kl.14:52

♥✠

Thorbjørg Elise

30.jan.2011 kl.17:09

Jeg har også sånne sko TK! Me gusta muchissimo!! :)

Det så jammen meg ut som dere hadde en staselig kveld. Veldig passende for staselige folk som dere ;)

klems

TK

30.jan.2011 kl.19:25

Thorbjørg; da må jeg si du har god skosmak ;-) Kommer du til Oslo snart igjen?!

Stina Ballerina

30.jan.2011 kl.23:11

Nyyydelige bilder!:-)

TK

30.jan.2011 kl.23:43

Stina Ballerina; tusen takk! =)

Skriv en ny kommentar

hits