Filmmaraton

Nå er vi midt imellom 1987 og 2010 her i heimen, dvs Wall Street "the original" er vel overstått og Wall Street: Money Never Sleeps er satt i spilleren.

Vi starter med en ung og stram Michael Douglas i samspill med Charlie Sheen anno 1987 før vi i oppfølgeren fra 2010 treffer en litt mindre stram, men fortsatt stilig Michael Douglas, nå er derimot Charlie Sheen byttet ut med Shia LeBouf. Spennende!Se hva som skjer *med hviske stemme*!!

Har forøvrig spist så mye pizza at jeg tror jeg sprekker, Pizza Ricetta har virkelig byens beste Take Away stenovnsbakte pizza. Hva er vel da bedre enn å toppe det hele med en pose M?! Oh lord, heldigvis har Mr.E og jeg hatt en bra økt på SATS i dag, så samvittigheten har det bedre enn kroppen akkurat nå =) Håper du nyter søndagen din, i morgen starter nok en fanfabuløs uke!

Én kommentar

missM

07.feb.2011 kl.12:31

// Takk ta,,:) Det ble dårlig med blogging fra Egypt, siden de hadde stengt av internett i hele landet... Hvor rart er ikke det? Hadde nett sidste dagen der nede, så turen ble ikke helt som planlagt på mange måter...

Skriv en ny kommentar

hits