God mandag!

Da var vi igang med en ny uke og selv om det ikke er vår helt enda, så rykker man jo stadig nærmere varmere og lysere dager. Som danselærer følger man skoleåret og dette betyr at jeg om to uker har en hel uke fri, vinterferie hurra! Har vært innom mange muligheter for hva jeg skal benytte denne uka til, men nå ser det ut til at jeg deler den mellom litt chill i storbyen Oslo og noen herlige dager hjemme hos mamma og brødre i Kr. Sund, gelder meg. Men dette betyr også at Sommershow på bl.a Dansesonen nærmer seg med stormskritt, og innen den tid skal helst alle trinn sitte som de skal og alle jentene vil gjerne ha fine kostymer på, tror jeg må lage en To Do list så jeg får alt ferdig i tide!

Før helga kom det pakke i posten fra Oriflame og her er det som var oppi;1. Hårmaske som lukter deilig av kokos. Den skal sitte i håret i 5min og etterpå kjennes håret silkemykt ut og lukter kjempegodt.

2.Disse tubene inneholder en dyptvirkende kur og skal varmes i varmt vann før bruk. Har ikke testet enda, men hører til samme serien som kokos hårmasken.

3. Dette er en oppfriskenede ansiktsspray som er perfekt å ha med i veska; lukk øynene og la den friske Oxygen misten freshe opp ansiktet.

4. Ansiktsmaske som skal detoxe huden og gi den masse fuktighet. Testet den i går kveld og den ser ut til å ha gjort jobben sin.

5. Tre ulike lakker; Crystal Base og Topcoat, Nail Food (olje for negler og neglebånd), Grow Booster (masseres inn i neglene to ganger daglig). De to siste er allerede i flittig bruk.

6. Nattkrem som skal skremme bort de første linjene som dukker opp i ansiktet. Er tatt i bruk og krysser fingrene for at den funker =)

7. Swedish SPA skrubb og massasje såpe og resculpting gel. Så nå burde bikinirompa bli lekrere enn noen gang!

8. Deilig fotkrem som mykner opp føttene over natten. Ha den på nattbordet, smør inn før du kryper under dyna og våkne opp med babyføtter.

9. Børste som former håret fint under føning.

Så nå må jeg rydde litt i badehyllene slik at det bli plass til alt dette nye herlige. I'm off to work!

2 kommentarer

wachiwi

07.feb.2011 kl.15:23

ååå..herlig med nye produkter! Jeg har fresha meg med nytt ballett tøy i dag! siden jeg har blitt fast gdt chick nå :D (var ikke like kult m proda chick)

TK

07.feb.2011 kl.21:49

wachiwi; way to go!! Jeg bør også komme meg avgårde på GDT, men SATS er så myye nærmere! :-p

Skriv en ny kommentar

hits