En vinterformiddag

Og jeg sitter godt krøllet opp i godstolen med MacBabyen i fanget og ingefær te i koppen, livet er herlig! Var innom Life i går for å kjøpe noen råmelkstabletter jeg har fått anbefalt, men siden de ikke hadde disse ble det med te hjem isteden for.


Denne ingefærteen smakte jeg på pedagogkurset i helga og i tillegg til å smake veldig godt, en liten krydderbombe mer som, så har den også flere gode egenskaper som f.eks å jage forkjølelser på dør. (I bakgrunnen ser dere min favoritt te, lakris teen fra Yogi Tea. Den hoppet omtrent oppi kurga av seg selv...)

I dag begynner jeg sent på jobb, så etter å ha lest litt blogger skal jeg trippe over den isete veien og sette fart på tredemølla inne på SATS. Er fortsatt monsterstøl i armene etter økta Mr.E og jeg hadde på tirsdag, jeg skal jo absolutt klare alt han gjør, så i dag blir det løping og litt ben styrke tenker jeg.


Her ser du meg, løpetightsen og IPhonen fra en tidligere anledning på SATS, artig å være alene i garderoben!

I dag er faktisk siste jobbdag før en herlige uke med vinterferie for min del, gleder meg til å rydde kleskapet mitt, leke litt med symaskinen og ikke minst til lørdagens festligheter i Kingos. Og hva er vel bedre enn å starte ferien med litt skravlings på Olivia i kveld?! Men nå kaller løpetightsen og jeg må ut i dette været;


På med boblejakka!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits