Lørdagskos i Kristiansund

I går ble det en klassisk Stolsmokveld, absolutt en kveld til minneboka, og da er det ekstra deilig at man ikke har noen planer i dag. Så nå har jeg dusjet, tatt på kosedressen og allerede fått med meg noen timer med VM på tv'n, herlig lørdag. I kveld blir det dobbelt opp av mammas fantastiske hjemmelagde pizza og kos i heimen, kjenner jeg er sulten på den pizzaen allerede!

Her i Kristiansund er det nesten vår i lufta og mamma og jeg kunne sitte ute med kaffen vår og kjenne noen solstråler som kila i nakken, herlig. Jeg er glad jeg valgte korte boots isteden for lange støvletter på turen hit og håper jeg får med meg litt av vårfølelsen i bagasjen hjem til Oslo. Håper du også koser deg med lørdagsfølelse og VM, nå er det straks klart for skihopp her i stua.


Årets første capuccino ute i friluft, fantastisk deilig!UTEN boblejakke!!Jeans//Levis  Genser//H&M  Skjerf//Lindex

4 kommentarer

missM

27.feb.2011 kl.01:46

Jeg skjønner ikke dette. Er dette liksom tatt i samme land som jeg befinner meg i??? og samme dagen??? Men hørte det var nesten 10 varmegrader noen steder i landet i dag, det så herlig ut. Gleder meg til de mulighetene byr seg her på denne siden av landet også! Skal bli sååååå deilig!

Marte

27.feb.2011 kl.15:39

Så deilig:) Uten boblejakke ja, DET ser jeg fram til:D

Jo&TK fra to sider av saken

27.feb.2011 kl.15:54

missM: Ja ikke sant?!? kjenner at jeg ikke gleder meg til å forlate ett sted hvor jeg kan gå på bar asfalt til fordel for ett sted hvor man må ha på skøyter for å gå utenfor døra =p Får håpe våren kommer snart!!

Jo&TK fra to sider av saken

27.feb.2011 kl.15:54

Marte: Det er så deilig! Satser på snarlig bedring av forholdene ellers i landet også ;)

Skriv en ny kommentar

hits