Ski VM og søndagstur

Nå er det ikke lenge før vi vender snuten mot Oslo igjen, disse dagene hjemme i Kristiansund har som vanlig gått altfor fort. Men vi har fått gjort masse koselig, truffet både familie og venner, og heldigvis kan jeg se frem til en tur hjem allerede i påska og det er ikke så veldig lenge til.

I dag har vi hatt en super søndag med ski på tv'n, en god tusletur i frisk sjøluft og spist en bedre middag tilberedt av ingen andre enn meg; baconsurret kyllingfillet med blomkål og brokkolistuing! Så nå skal vi bare nyte en liten time på sofaen før vi kommer oss på flyplassen.

I kveld er det forresten Oscar utedeling på gang og vi pønsker på å gjøre en liten kveld ut av dette, litt på sparket vel og merke. Er det noen andre som planlegger "A Night at the Oscars" kanskje?


Med ullsokker på beina, ski på tv'n og iskaffe i koppen er formiddagen komplett.Dagens antrekk ble av den praktiske typen, slik at jeg kunne klatre litt i trærne underveis..En attitude (da snakker vi ballettposisjonen, ikke holdningen) er aldri feil!Min vakre mor og jeg ønsker alle en fredfylt (peace..) søndag =)Mmmmiddagen før vi satte den i ovnen....og etter at den var havnet på tallerkenen min.
7 kommentarer

Karro

28.feb.2011 kl.09:04

Ski på tv hører med en søndag formiddag. Den middagen så veldig god ut! NAM

missM

28.feb.2011 kl.12:46

Jeg skjønner enda ikke at dette er samme landet, hehe. Middagen så knallgod ut, nå er jeg så sulten, så det heldigvis lunchtid for meg nå! Håper det var en fin oscarnatt ;) Selv gikk jeg å lag meg og så hvem som vant på nettavisene i morgen, holder i massevis for meg ;)

Marte

28.feb.2011 kl.17:59

Den middagen så ikke direkte ulekker ut, nei! :) Så koselige bilder av dere!

Jo&TK fra to sider av saken

28.feb.2011 kl.22:05

Marte: Den smaker super godt og er overraskende enkel å lage =)

Mr. E

02.mar.2011 kl.14:24

Mmmm... Bacon.... =)

therese

12.mar.2011 kl.07:46

å så gott det såg ut =)

ni verkar ha så fina lägenheter, kan inte ni visa upp dem någon gång, vill ha lite inspiration =)

Jo&TK fra to sider av saken

14.mar.2011 kl.10:42

therese: Det skulle vi vel få til, må bare rydde først... haha =p

Skriv en ny kommentar

hits