Tiden flyr

Nei, det gjør den ikke! Jeg er nå sikkelig lei vinteren og alt som har med det å gjøre (Ja det gjelder også VM). Sikkelig slitsomt. Men man må jo bare prøve å det beste ut av det, så jeg har denne uka flytta inn på landstedet. Komme meg litt ut av byen (det ligger nemmelig rett ovenefor Carl Berner), slitsomme jeg-ble-plutselig-ski-ekspert-mennesker og bare roe helt ned. Jeg har sett masse film, lest, baka (!!!!),fått besøk av gode venner og jeg har hoppa inn i soffaen.

Jeg ligger inni der et sted.


Jeg har vært her også for å si det sånn.

Etter en stund måtte jeg bare komme meg ut en tur. Vet ikke helt hvorfor, det er kaldt, men da kan jeg iallefall si at jeg har gjort noe. Så jeg gikk en laaang tur.


Da jeg kom tilbake vurderte å fikse litt på blomsterbeddet, men så tenkte jeg HALLO.. hvorfor ikke gjøre noe jeg er god på. Så jeg dro inn og fiksa:og spretta champisen.

Konklusjon: bra valg!


Nå skal jeg hoppe i denne koppen med te og gjøre ingenting. Love it!

Jo

6 kommentarer

anne malene

02.mar.2011 kl.12:41

stilige bilder ! :D

Mr. E

02.mar.2011 kl.14:25

Så det er DER du har gjort av deg! =)

Marte

02.mar.2011 kl.15:27

Hehe, deilig å komme bort fra mas og tjas iblant, bare koble av! :)

sjuw

02.mar.2011 kl.19:55

kooooseli :D

missM

03.mar.2011 kl.16:44

Så fantastisk :D

Men jeg må spørre om noe, jeg skjønner dere er to stk som blogger. Hvorfor har dere ikke hver deres blogg? Må inrømme at jeg har litt problemer med å skille dere fra hverandre ;) Hvem skriver hva når? Eller jeg ser jo forskjell da, men ikke alltid når man begynner å lese på innlegget vet jeg hvem det er som har skrevet. Hva med å begynne med et bilde av den som skriver på toppen, hehe... Lettere for meg ;)

Jo&TK fra to sider av saken

05.mar.2011 kl.13:39

missM: Vi startet å blogge sammen da vi reiste til NY forrige sommer, og da vi kom hjem ble vi enige om å fortsette. Vi er nok ikke de flinkeste til å samkjøre innlegg, men tanken er at vi viser to ulike måter å leve oslolivet på. Vi skal absolutt se på hvordan vi kan gjøre det tydeligere hvem som skriver hva, og må bare si tusen takk for at du tar deg tid til kjempefin tilbakemelding =)

Skriv en ny kommentar

hits