TK's Gevanter
Skjorte//H&M

Sitter og nyter en kopp Nescafé før jeg drar avgårde på jobben, det er så fantastisk med jobben min som danselærer og koreograf, fordi ingen dager er like. Dessuten gir jentene som jeg underviser meg masse herlig energi og da går arbeidsdagen som en drøm.

Har tittet litt på nettet på alle de lekre vårnyhetene som har kommet i butikkene, og herregud som det klør i shoppingmuskelen. Dette er en muskel som har fått lite trening i det siste og jeg kjenner at det kan være på tide med litt oppdatering av garderoben, ikke minst har jeg flere DIY liggende som jeg trenger å handle litt til.

Også må jeg bare si at Jo og jeg synes det er kjempestas med alle dere søte som stikker innom oss og ikke minst tar dere tid til å legge igjen fine ord i kommentarboksen. Det liker vi! Og er du på Bloglovin kan du følge oss der også.

4 kommentarer

missM

09.mar.2011 kl.17:04

Høres ut som du har en flott jobb :)

Jeg likte så godt settingen på disse bildene! Med bakgrunnen og alt som skjedde der

Jo&TK fra to sider av saken

10.mar.2011 kl.10:21

missM: Det har jeg absolutt =) På disse bildene sitter jeg i mitt hjørne på soverommet, det er overfylt med kjoler, sko, smykker, sminke og alt en jente kunne komme på å trenge-love it! =)

Marte

12.mar.2011 kl.08:16

Shoppingmuskelen klør hos meg og, for å si det mildt. Er utrolig mye fine ting som har dukket opp i butikkene nå. Jeg bruker shoppingmusklene til å gå rundt og jakte på "det perfekte kjøp" jeg nå, stimulerer musklene litt ved å bare se, ikke kjøpe. For hvis jeg har brukt tid på å finne plaggene jeg er ute etter, føles det mye bedre når jeg først kjøper dem. I stedet for å impulskjøpe masse rart jeg egentlig ikke hadde så VELDIG lyst på. Klesskapet er allerede fullt av sånt. Hihi
Bare et lite tips:)

Jo&TK fra to sider av saken

14.mar.2011 kl.10:40

Marte: Kjempe bra tips! Jeg er i gang med å oppdatere klesskapet mitt slik at det inneholder litt mer kvalitet enn kvantitet =) Det tar tid, men blir nok bra til slutt ;-)

Skriv en ny kommentar

hits