Kaffe på senga

Nå sitter Mr.E og jeg med fersk kaffe og hver vår Mac i fanget og starter en nydelig mandag med litt hjemmekontor på senga. Ikke den verste måten å starte dagen på =) Lørdagen ble en lang og innholdsrik dag med dansing, shopping forestilling og hælan i taket utpå kvelden. Det er lenge siden jeg har vært så på en snurr og det kjente jeg godt i går for å si det sånn..Men det var moro da!

Hadde ikke med meg kamera på lørdag, men jeg tenkte jeg kan dele mine shopping erobringer med dere etterhvert, endelig har jeg funnet perfekt jeans # 2. Nå skal jeg lese meg opp på litt blogger, i går ble det mest spilling på IPhonen under ullteppet på sofaen, før jeg skal på jobb med mine skjønne Dansesonen jenter. Håper du har en strålende mandag!5 kommentarer

Nina C.

14.mar.2011 kl.18:41

Høres ut som en fin start på dagen det=)

SV;hehe, er jo bra det=) trenger jo ikke være student for å lese de bøkene :)

missM

15.mar.2011 kl.11:45

Hjemmekontor=fantastisk ;) hvertfall noen dager... JEg har lært meg, ta med kamera over alt, men gjør jeg det...? Nei ;)

Jo&TK fra to sider av saken

15.mar.2011 kl.13:07

missM: Ja jeg elsker hjemmekontor, selv om det av og til blir litt mer kaffe og surfing enn fornuftig jobbing, men hey; inspirasjon er viktig!

carinacharlotte

20.mar.2011 kl.11:19

Hørtes koselig ut :)

men dere må blogge litt mer!:-)

Jo&TK fra to sider av saken

20.mar.2011 kl.17:28

carinacharlotte: Hehe vi blogger så fort vi rekker og kan! Av og til blir det litt hektiske dager ;-)

Skriv en ny kommentar

hits