Modette.no

Vel overstått yoga og løping, klapp på skuldra =)

I dag flytter flere av de bloggene som jeg følger over på en ny plattform; Modette.no. Foreløpig står der bare "soon" oppe i det venstre hjørnet, men i løpet av dagen åpner siden med det som da blir det norske svaret på modett.se. Av bloggerne som flytter dit finner du; Livingdoll, Dagens Outfit, Lene Orvik og Cath in the City. I tillegg til å bare bidra med sine egen blogger, skal mange av jentene (og guttene også sikkert..) skrive artikler om mote og sjønnhet som postes på siden. Det skal bli spennende å se hvordan konseptet blir her i Norge, og om de blir det store nye motestedet de spås å bli, skal du følge med? =)

I dag er siste jobbdagen denne uka for meg, i morgen setter vi nesen (eller baugen) mot København og noen avslappende dager med hyggelige mennesker, god mat og litt shopping. Har fått noen gode tips om steder jeg bør sjekke ut, også gjorde jeg litt research i går på hva som er å finne i Køben akkurat nå. En liten sak jeg kom over som jeg gjerne skulle tatt med meg hjem er denne;

Den ligger nok desverre litt over budsjettet for bittesmå luksusgreier, men jeg kan jo alltids dra å hilse på da.

Men nå må jeg kaste meg rundt, Mr.E's lillebror og kjæreste skal også være med på tur og sover over hos oss til i morgen. Og da vil jeg gjerne at det skal se litt ordentlig ut her i Kingos.

 

//UPDATE: da er modette.no oppe å går!

2 kommentarer

carinacharlotte

25.mar.2011 kl.11:15

Spennende med noe nytt :D

Jo&TK fra to sider av saken

25.mar.2011 kl.12:02

carinacharlotte: Ja ikke sant?! Det skal bli gøy å følge med =)

Skriv en ny kommentar

hits