København dag 1

Her kommer første reiserapport fra helgens minicruise, det blir en hel masse bilder og litt forklaring innimellom, enjoy!


Helgen var egentlig i gang allerede på torsdag med pizza, øl og opera på Underwater, men det ble absolutt tidlig kveld for å være klare for helga. Fredagen startet med frokost i Kingos før turen gikk til Java på St.Hans haugen hvor jeg fikk testet på Mr.E sin kaffe (æsj, jeg holder meg til "pinglekaffe") og Roger sine kule Ray Bans.Så vinket vi farvel til Oslo gjennom salte vindusruter og jeg kunne kjenne hvordan skuldrene senket seg og en aldri så liten feriefølelse kom snikende.Denne kjekke mannen delte jeg lugar med og han var prefekt reisefølge for en helg i København!Oslofjorden var dekket av is, men da vi kom lengre utover slapp den taket og det var nesten som jeg kunne høre våren puste rundt hjørnet.Før Tax-Freen åpnet ble det "noen kalde" mens vi nøt utsikten som gled forbi, og som du ser var reisefølget i strålende humør. (Shopping både i Køben og på Tax-Freen kommer i ett eget innlegg!)På kvelden var vi klare for bursdagsmiddag og jubilantene så strålende ut!På bordet ventet champagne og norske flagg som seg hør og bør når man feirer runde tall =)


Blid og fornøyd med bobler i glasset og godt selskap.


Vi var jo tross alt på danskebåten og hadde ikke forventet den mest fantastiske matopplevelsen, men så feil kan man ta.. Forrett; Avocadosalat med scampiHovedrett; husker ikke navnet på retten, men den smakte godt!!Dessert; Marengs med en slags sjokolademousse imellom, halleluja! Og får å toppe det hele, en nydelig dessertvin ved siden av.Antrekket for kvelden  Jakke//Oasis  Kjole//Urban Outfitters  Sko//PaprikaKvelden ble avsluttet med drinker i baren og jeg må innrømme det gikk med noen Pina Coladas.. =)Gutta boys var i slagferdig humør og sørget for at gitaristen som underholdt fikk tidenes koring!! 

Fortsettelse følger!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits