København dag 2 del 1 (fordi det er så mange bilder..)

På lørdagen hadde vi hele dagen i København før vi seilte tilbake til Oslo igjen. Her ble det tid til både byvandring, deilig lunsj og shopping, perfekt spør du meg!

 


Antrekket for dagen, bytta ut skoene etter frokosten dog, bedre å tusle rundt med lave boots når man skal være på bena hele dagen.Klare for å "gjøre" byen! Mr.E ser nesten ut som han er livvakten her i grunn..I Københvan sykler alle over alt og jeg kjenner lysten min egen bysykkel med kurv er voksende nå på vårhalvåret!Et must å tulse innom LV, desverre ble det ingen nye investeringer, men noen nye ting på ønskelista ;-)Mr.E tøffa seg til i Pistolstræde.Så var det dags for lunsj og jeg var kraftig misunnelig på det Mr.E valgte seg......men min sandwich var ikke så ille heller da.Været var perfekt for tusling og gatene var ikke så fullpakket som vi fryktet.En stykk veldig fornøyd shoppingjente =) (Hva jeg kjøpte kommer senere!)Og jammen fant ikke Mr.E seg noe også, jeg er så glad for at han er (nesten) like glad i shopping som det jeg er!Tilbake på lugaren var det tid for litt kos...


...eller?! =D2 kommentarer

missM

30.mar.2011 kl.21:46

Herlige bilder på herlig tur :) Skjønner at man må ta det i flere deler, har det samme "problemet" selv akkurat nå ;) så mye man vil vise frem og litt lite bloggplass.... hehe ;)

Jo&TK fra to sider av saken

30.mar.2011 kl.23:29

missM: Ja flere deler er greit, vist ikke blir det liitt mye! Men gleder meg til mer fra Barcelona turen din, den så topp ut =)

Skriv en ny kommentar

hits