Shopping i København (og taxfree)

Håper dere likte mine reiseoppdateringer fra København, og selvfølgelig ble det jo litt shopping på turen! Jeg shoppet både på taxfreen ombord på båten og inne i byen, så her er det litt forskjellig;Ett tips til å begynne med; velg gode sko og tøy som du lett kan ta av og på når du prøver klær =)

Sahara Shimmer Powder, Gold Line Cassics Bronzing Powder Brush og Tinted Day Cream//alle fra Nilens Jord

Nilens Jord er ett merke jeg har lest mye om, men aldri prøvd, og jeg ble veldig positivt overrasket over både pris og kvalitet. Jeg plukket med med Bronzing pudder med kost, dette gir en herlig glød til ansiktet og kosten er lett å bruke, og en farget dagkrem. Sistnevnte er super om du som meg ikke trenger en tykk foundation, men bare litt hjelp til å jevne ut huden og gi den en fresh look. Bukse//TopShop  Topp//Urban Otfitters 

Ikke verdens beste bilde ser jeg..men på TopShop kjøpte jeg den fantastiske buksa til venstre, den er litt gjennomsiktig og kan lett forveksles med ett maxiskjørt. Den sitter høyt i livet og passer perfekt, flaks at de hadde den ene igjen! Toppen fant jeg på Urban Outfitters (elsk!) og den har lekre detaljer i ryggen. Begge disse dukker nok opp i TK's Gevanter etterhvert.


Lommebok//Fossil

En butikk Mr.E og jeg ikke kan gå inn i uten å komme ut med ett eller annet er Fossil. Vi forelsket oss begge i merket mens vi bodde i NY og benytter alltid anledningen til å besøke butikken når vi er ute og reiser. Denne gangen falt valget på en lekker brun lommebok for min del og det var vanskelig og ikke slenge med både en og to av de mange veskene de hadde!Bodylotion//Biotherm  Ansiktskrem(dag)//Beauté Pacifique  Sminkekoster og flytende eyeliner//Nilens Jord

Litt essentials er alltid greit og plukke med seg fra Taxfreen, da kan man fort spare noen kroner. Og dette er vel kanskje den beste bodylotionen jeg vet om.Neglelakk i fargene Scorch og Zenith//TopShop

Og til slutt litt friske vårfarger til neglene. Jeg har testet begge og liker de godt, men disse sitter faktisk bedre uten over og underlakk. Så vil det gjenstå og se om neglene mine missfarget av den sterke rosafargen.. Men akkurat nå er de iallefall lekre =)

Og dette konkluderer min helg i København! Jeg kan absolutt anbefale et slikt pustehull i hverdagen, og har man tid så bli over én natt og opplev byens uteliv. Og enda bedre tid til shopping.. :-)

6 kommentarer

Marte

02.apr.2011 kl.17:00

Så mye fint du fikk kjøpt deg! :) Moro med shopping:)

missM

02.apr.2011 kl.23:05

Kult det første bildet av deg var :) Masse flotte kjøp også, den kremen Nilsen Jord har jeg ikke hørt om, men det hørtes ut som noe for meg. Er den dyr?

Jo&TK fra to sider av saken

03.apr.2011 kl.13:53

Marte: Shopping er unektelig en veldig fin hobby ;-)

Jo&TK fra to sider av saken

03.apr.2011 kl.13:55

missM: Takk søta =) Den er ikke dyr i det hele tatt, koster rundt 150-170 kroner (taxfree) og jeg kan absolutt anbefale den!

carinacharlotte

04.apr.2011 kl.10:11

Så mye fint du har handlet! :-)

Jo&TK fra to sider av saken

04.apr.2011 kl.10:50

carinacharlotte: Gleder meg sånn til å bruke den sorte buksa, må bare bli litt varmere først ;-)

Skriv en ny kommentar

hits