I taxin, i trappen, i hissen, i hallen.. Jag faller... Faller

God formiddag, jeg sitter i senga med macen i fanget, en rykende fersk Nescafé på nattbordet og stearinlys i vinduet, sånn her;


En perfekt start på mandagen og på uka. 

Mr.E har vært på miniturné i helga, men i kveld er han tilbake igjen og jeg gleder meg som en liten unge. Det er snakk om to netter fra hverandre, før kunne det gå flere uker når Mr.E var på lange turnéer, men nå er jeg så vant til å alltid ha ham her, så det skal bli skjønt å være oss to igjen. Da blir det en episode Mad Men og hjemmelaget spaghetti!


Her ser han litt streng ut fordi jeg alltid spiser opp halvparten av hvitsausen når han lager sin berømte lasange. Men fytti for en kjekkas!

I dag er det bare to uker til påskeferien og jeg har cirka 1437,09 ting som må gjøres før den tid; det er ikke bare bare å være danselærer, ikke bare skal jeg lage danser og undevise, også kostymer skal fikses og sys! Men jeg synes i grunn den biten er veldig gøy jeg da, må bare finne tid til alt. 

Fant forresten dette supre DIY prosjektet på en blogg jeg akkurat har begynt å følge, så nå må jeg ut på jakt etter et brukt skinnskjørt!! Håper du får en strålende mandag =)Lekkert ikke sant?! Katjas blogg finner du her http://www.katjusha-dawai.com/

4 kommentarer

Marte

04.apr.2011 kl.12:25

Hihi, rart hvor fort man savner sånne kjekkaser når man er så heldig å få være sammen med dem hver dag:) Da er det alltid koselig å treffes igjen:) Håper kvelden blir fin!

missM

05.apr.2011 kl.01:28

Heldig du er som har en slik streng kjekkas som lager god mat :)

Det DIY prosjeket så forresten veldig kult ut, jeg har mange slike prosjekt på gang. Synd de stoppet opp i hodet mitt og aldri skapp ut derfra!

Jo&TK fra to sider av saken

05.apr.2011 kl.13:42

Marte: Ja ikke sant!! Det ble en koselig kveld da, med film og sushi, herlig =)

Jo&TK fra to sider av saken

05.apr.2011 kl.13:43

missM: Det synes jeg og ;-) Du er absolutt ikke alene om å ha mange prosjekter i hodet som ikke kommer lengre enn dit =p

Skriv en ny kommentar

hits